Reform House van Holistik magazine

Arend van der Heijden

Door Arend van der Heijden

15 juni 2017

Ik was vorige week op de eerste Reform house van Holistik Magazine, de gasten waren de 50 grootste influencers, bloggers en vloggers. Het traditionele stoffige concept van een reform house, omgebouwd tot een hedendaagse holistische beleving van producten, passie en liefde! In deze roerige tijd is het prachtig om tussen zoveel positiviteit te staan.

Dit evenement was voor mij een grote inspiratie. Ik wil graag mijn Raw chocolate verkopen als een cadeautje aan jezelf! Een product waar aandacht prijs en kwaliteit voorop staat, geen prijsvechter willen zijn maar een goed eerlijk product leveren.

Besteed meer aandacht aan jezelf met de lekkerste getempteerde Raw Chocolate van de wereld! Holistik chocolade met respect voor mens, dier en natuur.

Benieuwd naar rauwe chocolade? Bekijk mijn producten.