Reform House van Holistik magazine

Ik was vorige week op de eerste Reform house van Holistik Magazine, de gasten waren de 50 grootste influencers, bloggers en vloggers. Het traditionele stoffige concept van een reform house, omgebouwd tot een hedendaagse holistische beleving van producten, passie en liefde! In deze roerige tijd is het prachtig om tussen zoveel positiviteit te staan.

Lees meer

Heerlijke trifle van noten en raw chocolate

Denk je aan chocolade, dan denk je waarschijnlijk al snel aan een toetje. Deze hartige trifle gaat je echter bewijzen dat je met chocolade ook een heerlijk en – jawel! – gezond hoofdgerecht kunt maken. Helemaal niet moeilijk, maar wel bijzonder. Dankzij de toevoeging van de raw chocolate krijgt dit gerechtje nét dat tikkeltje feestelijkheid dat perfect is voor een bijzondere gelegenheid. Indruk maken op je gasten? Snel uitproberen dan!

Lees meer

Paleo raw chocolademousse

Lekker én verrassend, dat is Brick of Raw Chocolate. Gezond snoepen: daar maken wij onze uitdaging van. Onze naam zegt eigenlijk alles: we zijn dol op chocolade, maar dan wel in haar pure, rauwe en tevens meest voedzame vorm. De basis van dat alles? De superfood cacao, maar dan gecombineerd met originele ingrediënten die ongetwijfeld voor een smaaksensatie zorgen. Daar wil je meer van (w)eten!

Lees meer